November 10, 2011

Si Perempuan Perasan Comel!

Assalamu'alaikum..aiyookkk! 
Hah, org kata "muda sgt ko kahwin!"
haishh..gano nih?
Jom kita fikirkan...jeng...


"Remaja sekarang menjadi masalah besar kepada negara kerana terlalu banyak masalah sosial yang telah dilaporkan. Terkini, seorang bayi perempuan telah ditemui mati di dalam tandas awam akibat kesejukan. Bayi yang ditemui masih bertali pusat dan hanya diselimuti dengan menggunakan kain batik.-BERITA BERNAMA


Haaa..tu dia...
Sape punya tanggungjawab tu?
Haishh...
Kesian bayi comel tu..


MOOD : SERIUS


(perempuan perasan comel)
Ada ke patut? 
Tu la..mak kata belajar betul2..ko main2..
abah kata jgn bercinta
ko main cinta
Allah dah warning awal2 lagi..
"Janganlah kamu mendekati zina.."

kan dah buncit perutnya...haishhh...
malu weyh!


(abg perempuan perasan comel)
apa? tak puas hati?
Haa..ko kan ada kuasa sebagai abang..
Kenapa ko x ajar adik ko adab Islam?
jgn nk menyesal skrg..
x payah lah nak nangis
burok!


(sedara perempuan perasan comel)
Ada ke patut?
Tu la..masa ko terserempak dgn dia, ko xnk tegur dia
Sibuk ngumpat dia berdating tepi longkang
ko kan sedara seislam dia..
haishh...
kenapa ko x tegur?
tanggungjawab!
Ha...lepas tu, x ngaku sedara dah..
adoyai!


(kawan-kawan perempuan perasan comel)
Sahabat sejati konon!
Dah jadi mcm ni, korg larikn diri..
Tak ngaku sahabat
putus sahabat
uhuk!
knpe tak tegur awal2 masa dia mula bercinta..
sebab ko pun bercinta!
(kes salah pilih kawan, mcm ni lah jadinya)




(bayi yang comel)
tak sabar nak tengok dunia luar!
yeay! mesti mummy seronok dapat saya
mesti mummy x sabar nk cubit pipi saya
mesti mummy nak bawak saya jalan2 dengan papa
naik roller coaster..
pegi cameron highlands
jalan2 kat tepi pantai
kasut baru!
yeay!
sabar...sabar...huhuhu
.........................
mummy! isk3x!
knape busuk sangat ni?
mummy, baby sejuk ni..
mana mummy nih? 
isk3x!
jom la kita balik mummy..papa..
busuk la...baby sejuk ni...nak selimut..
mummy..isk3x! mummy!
papa..papa...
mummy! mumm....




MOOD : ='(


Tanggungjawab bersama..jauhi couple..jauhi zina..
isk!

















Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!