September 16, 2011

INVISIBLE

Assalamu'alaikum..tenang je bunyi nye. padahal dalam hati berkecamuk, argghh! ni dah kira salah faham ni. nak terangkan keadaan sebenar pun, dah terlambat. lantaklah..ahhh!

macam mana ek? nak tahu ke korang? boleh je aku cerita, tapi aku takut lak kalau ada yang terasa. hahahaha..benci kau! hhehehehehehe..aduyai, jiwa kacau tul, hati berkecamuk, fikiran serabut..Allahu akhbar.

semoga Allah menutup aibku...

aku nak jadi halimunan bley? serabut tul..

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!