August 19, 2011

Dah nama pun manusia!

Aiyo..geram tul. Makin tamak lak budak tuh..patutla dia cakap muka aku muka senang dibuli, senang dipijak. Dia pun pijak aku..ceh!

Takpe2..ada ubi ada batas, ada hari Allah balas..

Kita buat kerja sama2, aku ot nak tolong dia, aku tak kisah pun dia tak tolong aku...adeh, komisien aku pon nak rembat ke? bukan ke komisien ko banyak. Makin tamak lak jadinya.

sabor2x..


Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!