June 29, 2011

SEKADAR SINDIRAN

Tahu tak apa itu KESETIAAN? 
Masih bersama buku walaupun bersama buku.. 

Tahu tak apa itu KEBAHAGIAAN? Bergolek-golek atas katil bersama buku.. 

Tahu tak apa itu KESUNGGUHAN? Stay up sepanjang malam bersama buku walaupun 
pada malam-malam 'terakhir'.. 

Tahu tak apa itu PENGORBANAN? Melepaskan buku pada waktu paling genting.. 

Tahu tak apa itu KEBERANIAN? Masuk ke dewan peperiksaan tanpa persiapan yang 
cukup..( tak habis baca buku..huhu ) 

No comments:

Post a Comment

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!