June 11, 2011

Pemilik cintaku setelah Allah dan Rasul

Assalamualaikum..akhirnya!
Aku dapat jugak miliki buku nih..dah lama nak beli. 
Member-member lain sume dah beli..jeles wooo!

Ada cerita di sebalik buku nih...apa kata korang beli buku ni. Sesuai untuk tontonan bacaan umum dengan isi yang padat dan bermakna.





m0od :

> entri paling sedih..masa beli buku ni, aku rasa tak sedap ati..rupanya ada peristiwa yg mengecewakan aku di sebalik buku..

> aku baca Al-Quran mcm biasa cuma malam ni sambil ditemani air mata..dan hati aku masih tak faham..

No comments:

Post a Comment

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!