June 15, 2011

Excited vs. Diri sendiri?

Assalamualaikum..excited? Excited sangat2x. Ish, kenapa pulak excited nih? Aku pun tak  tahu..huhu..




Excited! Finally, I found myself!
Aku dah tahu siapa aku, aku dah tahu jalan yang sepatutnya aku lalui, aku dah tahu apa yang perlu aku buat, dan aku dah tahu apa yang akan aku dapat. Excited sangat2x! 




Setelah menemui siapa diriku yang sebenar,aku semakin merindui mereka. Geng Usrah UPMKB..bilalah dapat jumpa diorang lagi..semoga semangat Usrah masih membara..


Excited setelah menenui diri sendiri dan merindui Usrah, apakah kaitannya? Jawablah sendiri..heee

No comments:

Post a Comment

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!