May 11, 2011

Teringat Usrah Kak Umi

Emm..usrah kat KK2 agak mencabar sikit. Tugasan kami,kena interview budak2 yang dating or perempuan yang tak tutup aurat. Interview tntang 'baby dumping'. Agak2 apa reaksi mereka?

~adakah mereka marah?
~adakah mereka akan memulakan pergaduhan?
~adakah kami akan bermasam muka selepas melakukan tugasan   ini?
~adakah Allah akan selamatkan kami? (of course!)

em..kami telah merakam segala sesi interview bersama 'mangsa' tugasan kami. Selepas tugasan selesai dijalankan..kak umi belanja makan nasi goreng dgn sky juice. (=.=')

boleh la..terima kasih kepada kak umi..(^^,)


opss! s0ry, nasi goreng da habes da..bgambar pulak. ha..yg berpurdah tu lah kak umi kitorang..hehe. 




hehehe..posing len cket..usrah ni sgt mcabar kitrg, so, kak umink bg smangat dengan blanje nsi goreng 1 pinggan kongsi 6 org..(",)..sweet kn?huhu..


lepas usrah, kitorang lepak2 tepi tangga blok J untuk menyimpulkan tugasan kami..

ser0nok! rugi sape tak usrah kali ni..hehe (^^,)







No comments:

Post a Comment

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!