May 28, 2011

Saya Sayang Kawan Saya

Hmm..sape yang tak sayang kawan kan? Semua orang sayang kawan..tapi bukan semua kawan sayang kat kita. Eh, ye ke? Merepek tul..huhu!




hahaha..aku tak tahu. aku terasa nak wat entri ni utk semua kawan2 aku..huhu






just for u..



oppppsss!!! hahaha..I don't love my bestfriend..



err..am I in luv my bestfriend?



3 comments:

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!