May 19, 2011

PERHATIAN!!!

Perhatian kepada VIP's Corner Slumber, blog ini sedang diselenggara bat sementara waktu. Tetapi, korang masih boleh menyelongkar blog ini sesuka hati korang..hehe. Segala kesulitan amatlah dikesali. Mohon maaf..zahir dan batin..huk3x!

peace no war bebeh! hihi..

No comments:

Post a Comment

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!