May 26, 2011

Mo0d = 0

Assalamualaikum...
Maaf korang. Aku cam da tk ada mood lak nak update blog nih.

 Aduih, kenapa ya?

Hmm..mood tak ada..mood tak ada..mood tak ada...

Ada sape2 yang nak support tak? Support supaya dapat update blog nih..kalau tak ada orang support aku  nak tutup je blog nih..huhu


wahai mood datang lah kau kepada beta dengan segera...h0ho!





Adakah  aku dilukai? Ala..kalau ye pun sape yang pedulik kan? Hati oh hati...

No comments:

Post a Comment

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!