May 25, 2011

Hari pertama di Pulai Desaru Beach Resort!

Huahh..aku baru je balik keje.seronok keje..tak penat sangat. makan free..kui3x! Ha..berita baik nih, nak tahu tahu? Partner tempat aku keje ni, seorang yang bisu dan ada masalah pdengran sikit. Tapi kelakar juga..setiap keje yang aku buat, dia akan buat tangan 'Good'..(blushing)! Korang tahu ke aku keje kat mana?



Nama hotel tempat aku  kerja..

Pondok keselamatan hotel..huhu!


Haa..ni lah tempat aku kerja. Pulai Desaru Beach Resort..aku ditugaskan di bahagian Kitchen. Kerja aku potong buah-buahan, potong sayur yang bermacam2 jenis. Huhu..sehingga jari aku terhiris pisau. 3 jari aku terkoyak dek kerana pisau...tapi tak besar pun. Ada satu luka tuh..dah lah terkoyak, lepas tu masa aku potong sayur..hujung mata pisau tu tercucuk kat luka tuh. Peh!!! Berdarah sudah..takpe, sikit je tuh. Hehe..salah aku jugak sebab tak hati2.

Hah, esok aku kena jaga bhgian depan waktu breakfast. huahh..takutnye jumpa orang besar2...huhu!

Takpe, kita tengok jelah esok ye! Aku nak rehatlah..penat! Daa..~~

2 comments:

  1. wah kasian amat ya semoga lekas sembuh ya lukanya

    ReplyDelete
  2. huahh..semlm memg terpotong da jari..nseb bek tak putus...cket je lagi..sakit woo, darah xbenti2..x nges pun..=P

    ReplyDelete

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!