May 19, 2011

DuDuK RuMaH 4 bULaN?

Oh man! Tidakkk...!! aku sudah kebosanan duduk di rumah. Aku bukan tak nak keje..tapi sume keje kosong xnk carik aku. xkan aku lak nk g carik diorang..btul x? emm..kwn aku ckp,


"buat apa la ko pergi carik keje kosong. cariklah keje yg memerlukan pkeje, kalau ko g carik keje kosg, memglah tak ada!"


lepas tu aku pun memikirkan setiap perkataan ayat tu. em, betul jugak kan? keje kosong vs. keje yg memerlukan pkeje..(mcm same je mksud nye..=.=')


aduh..bosannye! kat tempat aku ni xdelak kje kosong..sume da dipenuhi oleh dak2 lepasa spm. sadisss tul.xpe2, maybe bulan 6 ni diorang benti keje kn? bia aku pulak yg masuk kje..hehehe..money..money..$$

nak update blog pon xde idea da...so, aku pun jalan2 ke blog org lain sambil follow diorang. jeles gak diorg byk idea..T.T..xpe, sbar ye..idea klau da dtg memg mencurah2, kalau xdatang memg kering kontang..huhu

punyalah bosan, aku pun menyiapkanlah cerpen yg tertangguh berbulan2. nanti klau da siap aku post lakat Karya oh Karya ye..korg jgn tak bce lak tau..huk3x!  

No comments:

Post a Comment

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!