May 02, 2011

DIARI 2

Aku baca pun nak tergelak..tapi lucu laa...hari kedua ni xde yang best sangat. Bese2 je..


SELASA (13 JULAI 2010)

Hari ini aku bangun awal. Aku bangun kul 6 pagi. Golek2, sampai kul 6.30 pagi baru aku g mandi. Pergi kelas sume okey je. Aku tengok facebook tgahari. Ramai U Assist approve aku jd rakan diorang..hehe. Terserempak dengan Syed Putra. Dia panggil aku and tanya khabar. Ok lah tu..(",) emmm..balik awal, 4pm. Balik terus iron baju kurung 2 pasang. Pastu tetido, bangun kul 7.10pm. Ish3x! Mandi, makan then wat work. Jap lagi aku nk iron tudung pulak..bye..!

No comments:

Post a Comment

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!