May 21, 2011

Comel sangat ke korang?

Assalamualaikum dan hye..
Hah, ni aku nak komen sikit..ada ke patut...bla..bla..bla..
Korang tengok la dulu gambar2 comey kat bawah ni..



Blewk!!

lalalalalala~~

cover sikit..org tengah tgok ni..

knp kita ada kat sini? comey sgt ke kita ni?

betul3x..

comel x kasut ni?

hehehe..nak jugak comel..

huahh..comel sangat kan? anak sape ek?


aksesori ni comel jugak..kot!

tapi..satu benda yg aku konfius....emm...

Jika jawapan korg...
YA : Perasan!
TIDAK: eley..rendah diri pulak!!

Ha..gini ceritanye..aku terdengar ada org kata.."benda comel2 ni mcm budak2 lah."

Biasanya yg suke comel2 ni perempuan kan??
 (x termasuk aku..)

Untuk pengetahuan korang....yg comel2 tu x semestinya untuk bebudak kecik je. Aduyai..aku pun pelik tul la..

Asal comel je budak kecik..comel je budak kecik..
padahal bukan sume budak kecik tu comel..kan?
haha..(jeles tuh!)

Aku pun sebenarnye x tahu ape yg comel di mata perempuan, aku x lah layan sgt benda comey2 ni..perempuan sangat la!
Gambar kat atas tu saje je aku letak..sebab aku tak tahu yang mana satu comel..hehe!

So, kesimpulannya..bukan sume yg comel utk budak kecik, dan bukan sume pompuan suke comel2 nih..(aku)

Ada bantahan atau sokongan?
Boleh komen..



1 comment:

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!