May 14, 2011

AKU PUN SAYANG KAU!

Emm..mase tu tengah wat eksperimen bio kat lab. lukis gambar daun2..daun yg banyak..sgat byk daun...dan daun lagiii...hahah! aku kebosanan lalu tercipta la idea dan kreativiti ni....

daun..daun..daun..pokok..daun..pokok..daun300xx!!




IMAN : Aku sayang kamu
ISLAM : I luv u t0o..!!

Hahaha..cuti2 ni bosan tul..xde kerja..


lagilah cuti 4 bulan..memg kpale mcm &%^&% laa....haha!

No comments:

Post a Comment

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!