April 19, 2011

FINAL EXAM IS JUST AROUND THE CORNER!!

tolong!! huhu..
banyak lagi tak study ni..
dengan presentation ladang lagi yang mengganggu study week aku..
at0i!

7 paper..
banyak kan?
chaiyok zulaikha..ko boleh buat..
masih ada harapan lagi..

harapan..
harapan..
huhu

No comments:

Post a Comment

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!