April 28, 2011

DIARI 1

Masa aku tengah study untuk paper public speaking..tiba2 aku teringat kat diari yang aku pernah tulis masa mula2 aku jd student degree kat upmkb nih. Lucu kot..hahaha! Jom baca..


ISNIN (12 JULAI 2010)

Hari ni first kuliah aku bangun lambat. Nasib baik da gosok baju. Kelas kul 8pagi, aku bangun kul 7.30 pagi. Amacam?? Berani tak aku? Hehe..padahal macam nak nangis da. Aku xsuka bangun lambat, rushing. Aku g kelas hujan pulak. Tumpang payung dengan budak tu. Ingat kan dak diploma, rupanya dak master. Gilek r! haha..indian. Okey jugak..baik taw. huhu...Kuliah pertama macam ngantok..tapi ley cover lagi. Huhuhu...

No comments:

Post a Comment

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!