February 13, 2011

You're the best!


 sebelum pergi..bgambar dulu..haha! wajib beb! pinjam moto kak saidah..huhu


 yana memang suke lah bgambar..ni pinjam moto kak timah..huhu!


 aiyo..kawan aku sorang ni da byk kali naik moto tapi still tak pandai pkai helmet..wakakaka!!


 isi minyak dulu..kang rempit punye rempit tetibe moto tersadai tepi jalan..knp? sebab minyak abeslah..wakakaka!!


 da sampai destinasi..posing dulu sebelum masuk..matahari dah terpacak atas kepala..panas woo!


 nah..ini dia perpustakaanya..bsar x? besar kn?
kot..


 masuk dah...debar gak nak pergi interview orang besar ni..huhu!


 sebelum tu..hah, bgambar dulu..dari kiri mei jiun, aku, syira, ida, yana khairi, yana wahab and wiwi.. sape yg snap gambar ni ek? huhu..baca sampai abes, nanti korang tahu lah..huhu


 aiy0k..sempat agy beb!


 hah..ni antara rak buku dan buku2nye skali..banyak kn?


 emm..rajin2x..hehe!



 pelbagai jenis buku yang ada..dari peringkat kanak-kanak sampai lah ke peringkat dewasa.


 syira : baca buku ke posing? hehe..


 hah..ni baru betul2 baca buku, bukan posing..haha!


 apa2hal, sebelum interview amek gambar dulu..ni lah bilik tempat sesi interview tu bjalan..


 both of them are yana..sama tapi tak serupa...masing2 sama nama tapi tak sama parent..huhu!


 sebelum orang yg di interview dtg..kami main2 dulu dlm bilik tuh..hahaha! kelaka tul..aik, sape yg bbju putih tu?


 sesi interview blangsung dgn serius..sangat serius..kih3x!!


 spiral stairs? cantek kn? haha.....


 ni betul2x baca ni..tak pura2 taw..khusyuk, tawadhuk..huhu!


 last skali..amik gambar kat pintu masuk library sebagai kenangan..syira buat ape tuh??


 em..posing2x..! say cheese..


Ini lah dia gadis berbaju putih tuh..fatin athirah..peneman kitorang dari mula sampai akhir, yg jadi penunggang moto, tolong amek gambar, support mkn agy, duit minyak... yeke? terlebih sudah..huhuhu!


The best memory of us...


1 comment:

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!