February 02, 2011

MY TWIN YOUNGER SISTER 2011

dah 7 tahun dah adik aku ni..sekolah darjah satu..bese lah kan, budak darjah satu kalau pergi sekolah mesti beg besar daripada badan tuannya..huhu

ni si adik, dia pun memang suke bgambar..ad0i! nakal2..


cak! c0mel tak? huhu..masing2 segan..baik punye senyum..


 si tembam! haha..eysa makin tembam lah...control sikit mkn ye..huhu!


ewah..mcm anak dara lak! eyja dah boleh kahwin da ni..huhu!

No comments:

Post a Comment

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!