February 02, 2011

d0akan Aiem ye..


kami sempat melihat nurse mencucuk tangannya dengan jarum yang agak besar..waa..aiem nangis menahan kesakitan..kasihan dia..



 satu2 aiem ceritakan sal penyakitnya..waa, terseksa yang mendengar apatah lagi yang menanggungnye.. =(



sebenarnya, di sebalik senyuman tu aiem menahan kesakitan yang amat sangat..kami hanya mampu membuat dia ketawa sebab aiem kata lau ada umi dia, dia kuat sikit. Umi aiem selalu bagi kata2 semangat kat aiem..


 em, ni dia tengah makan bubur. nampak berselera betul..dia kata bubur tu sedap..


memang banyak cakap la aiem ni walaupun dalam kesakitan..d0akan ye kawan2..


Abdul Rahim Karim, kos Diploma Kesihatan dan Penternakan semester 4. Masuk wad pada 30hb jan 2011, di bedah kerana virus appendixnya yang dahulu memberi keasan negatif pada badannya. 3x bedah dalam masa 4 hari..sakit wu..get well so0n ya aiem!

No comments:

Post a Comment

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!