February 02, 2011

cHeM LaB..huhu!

nampak macam excellent student kn? memg pun..huhu! ida2x..


pic ni aku x bape paham lah..kenapa kat kaki kerusi diorang bgambar ek?


c0mel ke? huhu..


serupa tapi tak sama..huhu!


talk to the hand bebeh!


friendship forever or love forever? konfius2x..


depan lab..haha!! kelaka je, duduk macam minta sedekah..r0ck yana!!

No comments:

Post a Comment

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!