January 24, 2011

JALAN-JALAN DI TUMBINA 2010


wah..fikir masa depan ya..? huhu


sangat serius..haha!! klakar lah..

Alam Kelebar adalah salah sebuah taman rama-rama yang sangat cantik. Tapi sayang, rama-rama nya tak banyak sangat. Mungkin masa kami sampai, rama-rama tengah berehat..huhu!

 Cubaan untuk menangkap salah seekor rama-rama tidak berjaya..tapi gambar yang diambil ni sangat comel..haha!

 Inilah pemandangan dalam taman rama-rama tadi..cantik. Banyak pokok bunga, ada air terjun buatan tapi kecil sajalah..hmmm

 Wah! Macam kat oversea pulak..ada gaya tak?

 3 gadis di sebalik rimbawan..haha!! merepek sudah..

 Inilah generasi yang akan membangunkan bidang pertanian dan penternakan di Malaysia..haha!



 Tangga pun jadi lah..pnat sangat berjalan, duduk sekejap je..huhu!


Wah! itu dia burung unta atau lebih dikenali sebagai Ostrich. Lepas bgambar baru lah ostrich tu bangun..hampeh!

1 comment:

  1. Tumbina ni salah satu tempat pelancongan kat Bintulu..hehehe..ye ke?

    ReplyDelete

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!