January 06, 2011

AKU TAK NAK MACAM NI!!


ape ni?



banyak sangat buku nak kene baca..may be last minute study..



aku tak nak buang masa 1 jam untuk membaca tapi satu ape pun tak masuk
wasting time ok!



seolah-olah persekitaran menggangu fokus..oh no!

No comments:

Post a Comment

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!