January 24, 2011

JALAN-JALAN DI TUMBINA 2010


wah..fikir masa depan ya..? huhu


sangat serius..haha!! klakar lah..

Alam Kelebar adalah salah sebuah taman rama-rama yang sangat cantik. Tapi sayang, rama-rama nya tak banyak sangat. Mungkin masa kami sampai, rama-rama tengah berehat..huhu!

 Cubaan untuk menangkap salah seekor rama-rama tidak berjaya..tapi gambar yang diambil ni sangat comel..haha!

 Inilah pemandangan dalam taman rama-rama tadi..cantik. Banyak pokok bunga, ada air terjun buatan tapi kecil sajalah..hmmm

 Wah! Macam kat oversea pulak..ada gaya tak?

 3 gadis di sebalik rimbawan..haha!! merepek sudah..

 Inilah generasi yang akan membangunkan bidang pertanian dan penternakan di Malaysia..haha!



 Tangga pun jadi lah..pnat sangat berjalan, duduk sekejap je..huhu!


Wah! itu dia burung unta atau lebih dikenali sebagai Ostrich. Lepas bgambar baru lah ostrich tu bangun..hampeh!

January 18, 2011

BoSan..

 
Hmm..bosan lah rumate tak ada. balik bilik jadi orang bisu dah. lau tak ada orang call tak adalah aku bercakap. buka mp3 pun da muak dah..so ape aku perlu buat ye..?

aku lepak kat makmal komputer sepanjang hari siang..mlm aku kat bilik lah. Pastu, basuh baju hari2, mkn, tidur, berbual dengan buku. kekadang kalau dah bosan sangat3 aku bukak buku rujukan public speaking..aku baca kuat2. haha..!! 
member asyik ajak pergi lepak bilik diorang je..malas kot. kalau lepak bilik diorang, diorang buat keje aku tak ley nak wat keje. aku lebih selesa kat belajar kat bilik aku..huhu



 

January 06, 2011

AKU NAK MACAM NI..


study in group..boleh tukar pendapat..


em..study hard, but n0t t0o hard...




study and thinking..bla3x...huhu!




S.T.U.D.Y



aku pun tak tahu lah sape yang buat f0rmula ni..jezzz!!


AKU TAK NAK MACAM NI!!


ape ni?



banyak sangat buku nak kene baca..may be last minute study..



aku tak nak buang masa 1 jam untuk membaca tapi satu ape pun tak masuk
wasting time ok!



seolah-olah persekitaran menggangu fokus..oh no!

APA NAK JADI 2011?

Sana sini orang perkatakan tentang azam baru masing-masing. Pada jam 0000 1hb Jan 2011, ada seseorang hantar mesej kat aku..apa azam baru tahun ni?

Soalan itu membuatkan aku tiba-tiba terfikir sebab aku rasa sebelum ni aku tak ada pun azam sempena tahun baru..kui3x!

Apa nak jadi?

So, ape ye azam baru aku??

Aku tak boleh nak senaraikan lah.. =(..
semuanya dalam otak..kalau aku senaraikan tak cukup 10 pages..hehe!

Dan aku sangat tak confident untuk menguar2kan (cewah!) tentang azam aku. Ok maybe azam aku same dgn semua students upm..

1) nak study sungguh2, nak capai dekan sem ni

kan? em..yang lain2 tu, semua dalam memori ingatan k.

Ops! Terlupa nak bagitahu..result sem 1 dah keluar and alhamdullilah result baik, cume tak sampai dekan je..

Aku sedih sebab member aku yang lain ada yang dapat dekan but..aku tak berapa nak sedih sebab ada yang lagi teruk dari aku. Sangat2x bersyukur..huhu!

Ok ke x ok result aku, aku tetap kne psiko dgn ayah aku..terima jelah secara positif ye wahai Zulaikha..

Akhir kata : Chaiyok bebeh!!

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!