October 15, 2010

SESAAT MENANTI..huhu


emm, aku  nk tunggu kak sarah dtg amik kt pcm (parkcity mall). agak lme tunggu..dan bosan. aku dgn rumate pun bgmbar sakan lah kt dpm pcm tue..huhu


pose..pose..huhu!


bukan tamak wey..aku tengah bercakap tetibe
 rumate aku snap pulak..
kantoi!


cantik kn pic ni? aku yg snap..huhu..


dah tak ada tempat lain dah..mesti kt pokok yg ada lampu..
cantek kot pmndangannya..hehe


muka lapar..hek2x!


main nyorok2 pulak..nsib baik nampak sebab ada cahaya..huhu


cewahh!

No comments:

Post a Comment

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!