September 05, 2010

KEGEMARANKU..huhu

sdapyer asam pdas..lg2 lau owg johor yg masak..
aku pandai gak msk, ikut tekak aku lah..
aku bese blajar msk mknan yg aku minat jer..huhu





wah..sdapnyer kopok lekor. susah nk jumpe kt bintulu ni, nsib baik kt bzr ad. tu pun ad satu je gerai tganu yg jual kopok lekor..hari2 bantai kopok lekor di bulan rmdhan..huhu





lg pekat lg sdap tw air carrot susu ni..
tmbh2 musim pns, ais bketul2..perhh!
da lme x minum air carrot,
tunggu aku alek uma bru aku balun abes2 air ni..huhu



nyum2..sdapnyer, lg2 lau diperah limau kasturi ad msm2 cket
susah aku nk mkn lakse penang coz fmily aku minat lkse johor..






No comments:

Post a Comment

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!