September 01, 2010

LAGI TENTANG BUKA PUASA DI PIZZA HUT BINTULU

byk x ktowg makan?? huhu..order sowg satu meal 1. kenyang sgt taw..pas2 nk jln2 lg....senak perot den..hik3!



haa..ni aku dan nono..buka piza seronok gak..huhu

pizza hut bintulu..kui3

mase ktowg dtg, rmai gler dak2 kecil nk buka pose...tkejut!

lau kt semenanjung at least budak kck dgn parent dyowg..ni x, bdk kecik dgn member2

gler r!


No comments:

Post a Comment

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!