September 02, 2010

KENANGAN HITAM PUTIH DI MATRIK JOHOR



so ape pdpt korg tentang pic ni? ad mcm org arab x? memang best gler r mse psembahan tu...sume tpegun, tdiam dan ter...





emm cantik kan dekorasi malam hitam putih...knangn paling best kn matrik.

aku suke pakaian, dekorasi pentas, lakonan sume tu...syok! walaupun mse lthn tu pnat gler..tp ble tbe ari psembahan memg terasa. kena dgn mainan lampu..pjalanan cerita...lg2 ble aku ad. lg lah jd citernya..kn??





No comments:

Post a Comment

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!