September 01, 2010

SIFU KARATE DO

bersantaplah si raja sehari ni dgn nsi myk..kui3!
aku xdpt rase lah nsi myk ustaz aku ni..aku pun xtwu bile dye khwin..
twu2 dah kua pic je kt fb..
comel kn? bagai pinang dibelah dua..cewah!






hahaha...comelnya!
aku jmpe pic ni dlm facebook si husaini..aku pun rembat
ni kelas kami dulu mase 3 sains di smk bandar penawar
aku yg kedua dari knan baju kuning..hehe
x matured kn??










huhu...ni sifu karate do aku..kahwin dah bersama si pilihan hati
semoga bkekalan..da lme xdgr kabo eh..
aku nk smbung karate kt upmkb..xdok pulak lah
so, aku start dgn taekwndo pulak..
hihi.. :)

















No comments:

Post a Comment

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!