September 01, 2010

SYED NAUFAL PUTRA



dulu putra seorang yg ske menangis...xmatang..
skrg dah mula bfikiran matang setelah bkwn dgn aku..huhu




ok...budak funny ni..x matured..huhu
ske cari masalah..hik3! jgn mrh ye putra..
kalau aku ckp CKET, putra aku betah smula dgn BYK
smpai dye rase dye boleh menang...
kalau boleh memang dye nk menang...so, aku bg jela
kang nangis pulak anak owang
dahlah aku xad gule2 nk pujuk dye bulan pose ni..hik5!







No comments:

Post a Comment

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!