September 05, 2010

CERITA2 YG AKU TAKKAN LEPSKAN


kalau kartun, aku ske tgk detective conan, walaupun kdg2 kes dyowg simple..tp tgk cte2 cm ni wat aku berfikir...berfikir dan berfikir
kdg2 sampai masuk mimpi...huhu



csi new york paling best! aku ske cre dyowg wat keje...sgt serius.
nanti cuti sem aku nk tgk puas2 cte ni..



wah..da lme x tgk csi. ape misi dyowg yg tbaru ye?? meskipun cte2 untuk jd forensik x tcapai, aku tetap follow case dyowg..

No comments:

Post a Comment

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!