August 31, 2010

KELUARGA UPM


ni member aku...sue and nono..kami bru lpas b'bke kt piza hut pd 31 ogos 2010.

pastu jln2 kt park city mall..shopping2 bju..kasut..bla3
seronok gler...tapi letih lah..



ni antara senior yg kamcing dgn aku, nama dye syed naufal putra syed jaafar.
kos diploma kesihatan haiwan dan penternakan (dkhp) sem 03...tp dye sbaya je dgn aku
dia ske majok..dan aku x ske pujuk owg..haha
ble aku x pujuk dye akan tgelak sndiri dan ilanglah rajoknya...huhu




Ni rumate aku yg tsyg...cewah! rumate aku kelaka..dye suke wat memek mke yg funny..haha! jgn mrh ye rumate..huhu
rumate aku sme kos dgn presiden mtm aku, dppm sem 5.
comel kn?? aku rembat je pic dye nih...hehe :)




Ni gmbar presiden mtm aku...funny kn? haha...

umur 24 tahun lau x silap aku...kos dppm sem 5 (diploma pengurusan perladangan mknan)



No comments:

Post a Comment

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!