July 14, 2010

MY NEW LIFE!!

Sekarang saya berjaya melanjutkan pelajaran di Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu. Saya ambil program Bacelor Sains Bioindustri. Mula-mula macam kekok sikit sebab perubahan cuaca. Di Saarawak, awal sejam dari Johor. Contohnya subuh jam 5 pagi, zohor jam 12.30 tengahari. Emm, minggu orientasi best...tapi mengantuk. Biasa bangun jam 6 pagi, si sini harus bangun jam 4 pagi untuk solat subuh berjemaah. Insyaallah, saya akan paparkan kehidupan di universiti untuk semua.

No comments:

Post a Comment

12 897 orang suka baca cerita aku :

Kepada VIP's Blog CORNER MUSLIMAH yang dihormati,


Aku atau bhs s0pannye.."saya' nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi melawat and be my follower. Juga, saya ingin memohon maaf andai terkasar bhse, or tercuit hati, terpukul jiwa, ter...err..ter ape lg ekk?? ape pun, mohon maaf lah ye..maafkan tau..you r my fren, hehehe. Hanya Allah yang dapat balas jasa VIPku ini kerana melawat blog yg emmm...yg ape? emm..pandai2 la VIPku menilainye ye..hehe..tQ!! & <3 u all!!